Fenix LR50R - Lanternă profesională - 12000 Lumeni - 950 Metri

Fenix LR50R - Lanternă profesională - 12000 Lumeni - 950 Metri

Caracteristici


■ 
Lanternă de căutare - Confort, comoditate
■ Putere maximă 12000 lumeni; Distanța maximă a fasciculului de 950 de metri
■ Port de încărcare rapidă USB Type-C (acceptă protocoale de încărcare rapidă PD3.0 / PD2.0, QC3.0 / QC2.0.)
■ Funcția de descărcare USB, functionează ca o baterie externă pentru alte dispozitive digitale
■ 4 LED-uri Luminus SST70 cu o durată de viață de 50.000 de ore
■ Inclus un acumulator LI-ion reîncărcabil de 3,6 V / 16000 mAh; compatibilă și cu acumulatori Li-ion 21700. (1-4 acumulatori)
■ Senzor inteligent de reducere a luminozității pentru a evita temperatura ridicată la iluminarea de aproape
■ Activarea instantanee a modului Turbo ajută rapid în situații de urgență
■ Greutate: 986g (cu tot cu baterie)
■ Mărime: 163 x 88 x 60 mm
■ Indicarea nivelului bateriei pentru verificarea instantanee a nivelului rămas al bateriei.
■ Fabricat din aluminiu durabil A6061-T6
■ Finisaj anti-abraziv anodizat greu de tip HAIII.

Autonomie


Instrucțiuni


Comutatoare

Comutatorul din dreapta este comutatorul principal pentru pornire / oprire și selectarea nivelului de intensitate  în modul general.
Comutatorul din stânga este comutatorul auxiliar pentru pornirea / oprirea și selectarea nivelului de intensitate în modul funcțional.

Pornit / oprit
Țineți apăsat oricare dintre comutatoare timp de 0,5 secunde pentru a porni / opri lanterna.

Comutarea modului

În modul general, faceți un singur clic pe comutatorul auxiliar (stânga) pentru a intra în modul funcțional turbo.
În modul funcțional, faceți un singur clic pe comutatorul principal (dreapta) pentru a reveni la nivelul utilizat anterior în modul general,

Selecția nivelului de intensitate

În modul general, faceți un singur clic pe comutatorul principal (dreapta) pentru a parcurge nivelurile Eco → Low → Med → High I → HighII → Turbo.
În modul funcțional, faceți un singur clic pe comutatorul auxiliar (stânga) pentru a parcurge nivelurile Turbo → Strobe → SOS.


Instant Turbo / Stroboscop / SOS
Cu lanterna stinsă,  țineți apăsat comutatorul auxiliar (stânga) timp de 0,5 secunde pentru a intra în modul turbo instant, faceți un singur clic pe auxiliar pentru a intra din nou în modul stroboscop și apoi în modul SOS. 

Circuit de memorie inteligent
În modul general, lanterna memorează ultimul nivel de intensitate selectat. Când este pornită din nou, nivelul utilizat anterior din modul general va fi refolosit.
În modul funcțional, lanterna va fi activată pe modul Turbo de fiecare dată când este aprinsă, pentru situații de urgență.
* Acest circuit de memorie inteligent nu funcționează dacă este utilizat acumulatorul 21700

Funcția de blocare
Blocare: Cu lanterna oprită deblocată, apăsați simultan cele două comutatoare timp de 3 secunde, lanterna va clipi de 2 ori pe modul Eco pentru a indica modul blocat.
Deblocare: Cu lanterna blocată, apăsarea comutatoarelor va activa lumina intermitentă timp de 2 secunde pentru a indica modul blocat.
Cu lanterna blocată, apăsați simultan cele două comutatoare timp de 3 secunde, lanterna va fi activată pe modul ECO spotlight.


Instrucțiuni baterie

* Atenție: bateriile Li-ion 21700 sunt celule puternice concepute pentru aplicații comerciale și trebuie tratate cu precauție și manipulate cu grijă. Utilizați numai baterii de calitate cu protecție a circuitului, va reduce potențialul de aprindere sau explozie; deteriorarea celulelor sau scurtcircuitul fiind riscuri potențiale pe care și le asumă utilizatorul.


Înlocuirea bateriei
Deșurubați corpul lanternei pentru a introduce bateria cu partea anodică (+) către capul lanternei, apoi înșurubați corpul lanternei la loc.


Încărcare
Mai întâi opriți lanterna și conectați mufa USB A a cablului de încărcare la o priză, apoi conectați mufa USB de tip C a cablului de încărcare la lanternă.
La încărcare, indicatorii  vor clipi de la stânga la dreapta pentru a afișa starea de încărcare. Cei patru indicatori vor fi aprinși constant după finalizarea încărcării.
Asigurați-vă că închideți capacul anti-praf după finalizarea încărcării.


Funcția de descărcare
Opriți lanterna și conectați mufa USB de tip C a cablului de încărcare la lanternă, apoi conectați celălalt capăt la un alt dispozitiv.
Faceți un singur clic pe oricare dintre comutatoare pentru a începe descărcarea. Nu porniți lanterna. Indicatoarele luminoase ale bateriei se vor aprinde și se vor retrage de la dreapta la stânga, arătând că funcția de descărcare este pornită.
Asigurați-vă că închideți capacul anti-praf după finalizarea încărcării.


Notă:
În timpul încărcării și descărcării este disponibil numai nivelul Eco.
Lanterna și cablul de încărcare inclus acceptă protocoalele de încărcare rapidă PD3.0 / PD2.0, QC3.0 / QC2.0, adaptorul extern va  detecta automat dacă acceptă protocoalele de încărcare rapidă
menționate.
Reîncărcați o lanternă depozitată la fiecare patru luni pentru a menține performanța optimă a bateriei.

Indicarea nivelului bateriei
Cu lanterna stinsă, faceți un singur clic pentru a verifica starea bateriei, care va fi afișată timp de 3 secunde.
Patru leduri albastre constant: 100% - 80%
Trei leduri albastre constant: 80% - 60%
Două leduri albastre constant: 60% - 40%
Un led albastru constant: 40% - 20%
Un led albastru intermitent: 20% - 0


Notă: Acest lucru funcționează numai cu acumulatorul Fenix ​​ARB-L52-16000 inclus.

Senzor inteligent de schimbare a luminozității
Lanterna are un circuit de detectare inteligent încorporat. Când lanterna este aproape de obiectul de iluminat (aproximativ 60 mm) pentru mai mult de 1,5 secunde, lanterna va reduce automat nivelul de intensitate la nivelul Eco pentru a evita pericolul cauzat de temperatura ridicată. Când lanterna este ferită de obiectul iluminat mai mult de 0,8 secunde, lanterna revine automat nivelul de intensitate utilizat anterior.
* Deoarece obiectele din diferite materiale și culori reflectă diferit de lumina, vor exista ușoare diferențe  în distanța de detectare.


Protecție inteligentă
Cu lanterna pornită, dacă nivelul Turbo este selectat timp de peste 20 de secunde, lanterna va coborî din intensitate până la 8000 de lumeni în decurs de 60 de secunde.
Cu lanterna pornită, dacă niveul High II este selectat timp de peste 60 de secunde, lanterna  va coborî din intensitate până la 4000 de lumeni în 60 de secunde.
Notă: Funcțiile menționate mai sus sunt special concepute pentru a evita disconfortul și pericolul cauzat de supraîncălzire.


Protecție la supraîncălzire
Lanterna va acumula multă căldură atunci când este utilizată pe nivelurile High I, High II sau Turbo pentru perioade lungi de timp. Când lanterna atinge o temperatură de 60 ° C sau mai mare, aceasta va coborî automat nivelul de intensitate cu câțiva lumeni pentru a reduce temperatura. Când temperatura scade sub 60 ° C, va permite utilizatorului să reselecteze aceste moduri.


Avertizare de voltaj scăzut
Când nivelul de tensiune scade sub nivelul presetat, lanterna este programată să coboare la un nivel de intensitate mai scăzut până la atingerea nivelului Eco. Când se întâmplă acest lucru în nivelul Eco, indicatorul nivelului bateriei clipește pentru a vă reaminti să reîncărcați sau să înlocuiți bateria în timp util.

Notă: Acest lucru funcționează numai cu acumulatorul Fenix ​​ARB-L52-16000 inclus.


Utilizare și întreținere
Dezasamblarea capului sigilat poate provoca deteriorarea luminii și poate duce la anularea garanției.
Fenix ​​recomandă utilizarea unei baterii de o calitate ridicată.
Dacă lanterna nu va fi utilizată pentru o perioadă îndelungată, scoateți bateria sau lanterna ar putea fi deteriorată de scurgerile de electroliți.
Blocați lanterna sau scoateți bateria pentru a preveni activarea accidentală în timpul depozitării sau transportului. Reîncărcați o baterie depozitată la fiecare patru luni pentru a menține performanța
optimă a acesteia.
Utilizarea pe termen lung poate duce la uzura garniturii. Pentru a menține o etanșare adecvată la apă, înlocuiți garnitura de rezervă aprobată.
Curățarea periodică a contactelor bateriei îmbunătățește performanța lanternei, deoarece contactele murdare pot provoca pâlpâire, iluminarea intermitentă sau chiar nefuncționarea lanternei din
următoarele motive:
A:Bateria trebuie înlocuită.
Soluție: Înlocuiți bateria (asigurați-vă că bateria este introdusă conform specificațiilor producătorului) .
B: Filetele, contactul plăcii PCB sau alte contacte sunt murdare.
Soluție: Curățați punctele de contact cu un tampon de bumbac înmuiat în soluție pentru curățarea circuitelor. Dacă metodele de mai sus nu funcționează, vă rugăm să contactați distribuitorul
autorizat.

Pachet

Lanternă Fenix LR50R 
■ Pachet de acumulatori ARB-L52-16000 Li-ion
■ Cablu de încărcare USB Type-C 
■ Șnur
■ Husă de transport și depozitare
■ Curea de transport
■ Garnitură de rezervă
■ Manual de utilizare
■ Card de garanție extinsă

NOU ! ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE O GARANTIE TOTALA DE 66 LUNI :
    - Garantie 60 luni (5 ANI)
    &
    - 6 luni Garantie extinsa - Fenix recomanda clientilor sai sa inregistreze Numarul Serial aferent fiecarei lanterne Fenix, pe siteul oficial: www.fenixlight.com.
Astfel, dupa inregistrare, fiecare produs va primi o perioada suplimentara de garantie de inca 6 luni.
In total, 66 de luni de reparatii gratuite !

USER MANUAL                                        DOWNLOAD


LR50R - Transformă noaptea în zi!

Fenix ​​LR50R este o lanternă special concepută pentru căutare și salvare. Lanterna Fenix ​​LR50R emite o intensitate cu adevărat remarcabilă de 12000 lumeni, cu o lungime a fasciculului de 950 de metri, putând fi folosită pentru a găsi orice în întuneric. Comutatoarele laterale duble din oțel inoxidabil vă permit să activați rapid și să parcurgeți cele 6 niveluri generale de luminozitate cât și modurile funcționale modul stroboscop și SOS, dar și Turbo instant. Datorită portului de încărcare USB Type-C inclus, puteți încărca rapid Fenix ​​LR50R în câteva ore sau puteți utiliza funcția de descărcare pentru a alimenta alte dispozitive. O funcție specială și ușor de utilizat a senzorului de schimbare a luminozității este proiectată pentru a evita temperatura ridicată la iluminarea de aproape. Alegeți dintre modurile de intensitate pentru a vă adapta cu ușurință la împrejurimi; această lanternă este instrumentul perfect pentru explorare, căutare și salvare.
Review-uri despre Fenix LR50R - Lanternă profesională - 12000 Lumeni - 950 Metri
Media rating: 0 review-uri
Total review-uri: 0
Scrie propriul review la acest produs.
Adaugă un review
Ordonează după:

Lasă un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   
Evaluarea produsului
Evaluarea serviciilor
Adaugă o imagine (max 3):
I would recommend this product to a friend?

  • Cod produs: ADV-437-001
  • Disponibilitate: Peste 6 zile
  • Vizualizări: 3864
  • 1.799,00 Lei
  • Fără TVA: 1.511,76 Lei
Transport
GRATUIT
Comanda telefonic:
0742 280 777
metode de plata
rate rate
Specificații lanternă
Model LR50R
Tip LED: 4 * Luminus SST70
Flux luminos maxim: 12000 lumeni
Intensitate maxima: 225750 candeli
Lungimea fasciculului: 950 metri
Autonomie maxima: 3500 minute
Niveluri de intensitate: 6 niveluri
Tipuri de semnalizare: 1 * Stroboscop, 1 * SOS
Tip baterie: Acumulator dedicat 3.6V/16000 mAh Li-ion sau 1-4 * Acumulatori 21700
Baterii Incluse: Da
Lungime 163 mm
Diametrul capului: 88 mm
Diametrul corpului: 60 mm
Greutate 986 grame
Comutator: Comutator Dublu
Material: Aluminiu
Impermeabilitate: IP68 (submersie 2 metri)
Rezistenta la impact: 1,2 metru
Variante de culoare: Negru
Recomandari de folosire: Căutare, salvare

Etichete: Seria LR, Fenix, Lanterne, Reîncărcabilă

Circuitul de protecție (PCB) este construit în anod - această protecție controlată electronic previn..
130,00 Lei
Fără TVA: 109,24 Lei

MANUALUL UTILIZATORULUI             ..
229,00 Lei
Fără TVA: 192,44 Lei

Acumulatorul Fenix ARB-L 18-5000U poate fi încărcat atât direct prin propriul port Type-C cât și de ..
135,00 Lei
Fără TVA: 113,45 Lei

 MANUALUL UTILIZATORULUI                    &..
1.099,00 Lei
Fără TVA: 923,53 Lei