Fenix LR40R V2.0 - Lanternă profesională - 15000 Lumeni - 900 Metri

Fenix LR40R V2.0 - Lanternă profesională - 15000 Lumeni - 900 Metri

Caracteristici


■ Intensitate de 15000 lumeni și  900 metri distanță maximă de iluminare.

■ 1 * Led Luminus SFT70 și 16 * Leduri HL2X.

■ Alimentare asigurată de un pachet de baterii care constă din 3 baterii încorporate de 5000 mAh.

■ Corpul compact este fabricat din aluminiu A6061-T6.

■ Comutator rotativ și un comutator electronic.

■ 4 moduri de iluminare - Spotlight, Floodlight, Spot/Floodlight și modul Flash.

■ Circuit inteligent de detectare încorporat - când capul de lumină este aproape de un obiect iluminat, lanterna va reduce automat nivelul de intensitate - distanța de detectare este de 60 mm.

■ Port de încărcare și descărcare USB Type-C - funcție de baterie externă.

AutonomieNotă: Specificațiile de mai sus sunt din rezultatele obținute de Fenix prin testele sale de laborator folosind acumulatorul de 15000mAh care constă din 3 baterii încorporate, la o temperatură de 21±3°C și umiditate de 50% - 80%. Performanța reală a acestui produs poate varia în funcție de diferitele medii de lucru și de starea reală a bateriei.

* Ieșirea Turbo este măsurată în totalul timpului de funcționare, inclusiv ieșirea la niveluri reduse datorită temperaturii sau mecanismului de protecție din design.Instrucțiuni


Pornit/Oprit

Cu lumina blocată, rotiți comutatorul în orice mod pentru a aprinde lumina.

Cu lumina aprinsă, rotiți comutatorul în modul de blocare pentru a stinge lumina.

Cu lumina deblocată, apăsați și mențineți apăsat comutatorul electronic timp de 0,5 s pentru a aprinde/stinge lumina.


Comutarea modului

Modul A este modul reflector, modul B este modul reflector, modul C este modul spot și reflector, modul D este modul bliț.

Cu lumina aprinsă și blocată, rotiți comutatorul în sensul acelor de ceasornic pentru a parcurge OFF/Blocare → modul A → modul B → modul C.

Cu lumina aprinsă și deblocată, apăsați și mențineți apăsat comutatorul electronic timp de 1,2 s pentru a intra în modul D (implicit la Turbo) și apăsați și mențineți apăsat comutatorul electronic timp de 1,2 s pentru a reveni la ultima ieșire selectată.


Selectarea intensității

Cu lumina aprinsă și deblocată (inclusiv modul bliț), faceți un singur clic pe comutatorul electronic pentru a selecta ieșirea.

Modul A: faceți un singur clic pe comutator pentru a parcurge Eco→Low→Med→High.

Modul B: faceți un singur clic pe comutator pentru a parcurge Eco→Low→Med→High→Turbo.

Modul C: faceți un singur clic pe comutator pentru a parcurge Eco→Low→Med→High→Turbo.

Modul D: faceți un singur clic pe comutator pentru a parcurge Strobe → SOS → reveni la ultima ieșire selectată.


Circuit de memorie inteligentă

Pornire/oprire prin comutatorul comutator: modul A va fi activat pe Scăzut de fiecare dată când este pornit, modul B și C vor memora automat ultima ieșire selectată.

Pornire/oprire prin comutator electronic: lumina memorează ultima ieșire selectată. Când este pornit din nou, ieșirea utilizată anterior va fi rechemată.

Notă: modul D va fi activat pe Turbo de fiecare dată când este pornit.


Senzor inteligent de reducere a luminozității

Lanterna are încorporat un circuit inteligent de detectare. 

Când suprafața luminii este aproape de obiectul de iluminat (aproximativ 60 mm) pentru mai mult de 1,5 s, lanterna va reduce automat nivelul de ieșire la Ieșire scăzută a modului A pentru a evita pericolul cauzat de temperatură ridicată. 

Când suprafața luminii este la mai mult de 0,8 s distanță de obiectul de iluminat, lanterna reamintește automat nivelul de ieșire utilizat anterior.


Activarea/dezactivarea senzorului inteligent de reducere a luminozității

*În mod implicit, senzorul este Pornit

Pentru a dezactiva: Cu lumina blocată, apăsați și mențineți apăsat comutatorul electronic timp de peste 10 secunde. Lumina va clipi rapid de 8 ori pentru a indica că senzorul a fost dezactivat.

Pentru a activa: Cu lumina blocată, apăsați și mențineți apăsat comutatorul electronic timp de peste 10 secunde. Lumina va clipi de 2 ori pentru a indica că senzorul a fost activat.

Instrucțiuni baterieÎncărcare

1. Mai întâi stingeți lumina și deschideți capacul anti-praf, conectați mufa USB Type-C a cablului de încărcare la lumină, apoi conectați celălalt capăt al cablului de încărcare la adaptor.

2. La încărcare, indicatoarele de încărcare vor clipi de la stânga la dreapta pentru a afișa starea de încărcare. Cei cinci indicatori vor fi aprinși în mod constant după finalizarea încărcării.

3. Asigurați-vă că închideți capacul anti-praf odată ce încărcarea este finalizată.


Funcția Power Bank

1. Opriți lumina și deschideți capacul anti-praf și introduceți mufa USB de tip A a cablului de încărcare în portul de descărcare USB al lanternei, apoi conectați cealaltă mufă USB de tip C a cablului de încărcare la dispozitivul digital cu un port USB de tip C.

2. Faceți un singur clic pe comutatorul electronic pentru a începe descărcarea, indicatoarele se vor retrage de la dreapta la stânga pentru a afișa starea.

3. Asigurați-vă că închideți capacul anti-praf odată ce încărcarea este finalizată.

Notă:

1.La încărcare este disponibilă doar ieșirea medie a modului reflector.

2. Lumina și cablul de încărcare inclus acceptă protocoalele de încărcare rapidă QC2.0. Timpul normal de încărcare este de aproximativ 4 ore de la epuizare până la încărcare completă.

3. Toate modurile sunt disponibile la descărcare.

4. Dacă tensiunea este prea scăzută, lumina se va opri din descărcare.


Indicarea nivelului bateriei

Cu lumina aprinsă/oprită (inclusiv starea blocată), faceți un singur clic pe comutatorul electronic pentru a verifica nivelul bateriei, iar indicatoarele vor dura 3 secunde. Faceți din nou un singur clic pe comutatorul electronic în 3 s pentru a închide indicatoarele.

     Cinci lumini albastre aprinse: 100% - 80%

     Patru lumini albastre aprinse: 80% - 60%

     Trei lumini albastre aprinse: 60% - 40%

     Două lumini albastre aprinse: 40% - 20%

     O lumină albastră aprinsă: 20% - 1%


Protecție inteligentă împotriva supraîncălzirii

Lanterna va acumula multă căldură atunci când este utilizată la niveluri de putere relativ ridicate pentru perioade îndelungate. Când lumina atinge o temperatură de 60°C sau mai mult, lumina va scădea automat cu câțiva lumeni pentru a reduce temperatura. Când temperatura scade sub 60°C, acesta va permite utilizatorului să reselege ieșirea selectată anterior.


Avertizare de joasă tensiune

Când nivelul de tensiune scade sub nivelul prestabilit, lanterna este programată să treacă la un nivel de luminozitate mai scăzut până când se atinge puterea Eco. Când se întâmplă acest lucru în modul de ieșire Eco, un indicator al nivelului bateriei clipește pentru a vă reaminti să reîncărcați bateria în timp util până când aceasta este complet oprită.


Utilizare și întreținere

◎Dezasamblarea capului sigilat poate cauza deteriorarea luminii și va anula garanția.

◎Rotiți comutatorul basculant în sens invers acelor de ceasornic pentru a bloca lanterna pentru a evita activarea accidentală.

◎Utilizarea pe termen lung poate duce la uzura inelului O. Pentru a menține o etanșare adecvată la apă, înlocuiți inelul cu o rezervă aprobată.

◎Curățarea periodică a contactelor bateriei îmbunătățește performanța lămpii, deoarece contactele murdare pot face ca lampa să pâlpâie, să strălucească intermitent sau chiar să nu se aprindă din următoarele motive:

     A: Nivel slab al bateriei.

Soluție: Reîncărcați bateria.

     B: Produsul, contactul bateriei sau alte contacte sunt murdare.

Soluție: curățați punctele de contact cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool.


Avertizare

Această lanternă este un dispozitiv de iluminare de mare intensitate capabil să provoace leziuni oculare utilizatorului sau altora. Evitați să aruncați lanterna direct în ochii cuiva.

Condiție de utilizare:

Lanternele Fenix trebuiesc alimentate doar cu baterii sau acumulatori Fenix sau alte branduri de calitate superioară (ex: Panasonic, Samsung, Sony, Sanyo).
Utilizarea de baterii sau acumulatori de calitate inferioară sau îndoielnică, duce la pierderea garanției (ex: UltraFirc, Castinoo, Boruit, Eilong, Gif, etc).

Pachet


■ 
Lanterna LR40R V2.0
Cablu de încărcare USB Type-C 
■ Teacă
■ Șnur
■ Manual utilizator
■ Card garanție

NOU ! ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE O GARANTIE TOTALA DE 30 LUNI :
    - Garantie 24 luni (2 ANI)
    &
    - 6 luni Garantie extinsa - Fenix recomanda clientilor sai sa inregistreze Numarul Serial aferent fiecarei lanterne Fenix, pe siteul oficial: www.fenixlight.com.
Astfel, dupa inregistrare, fiecare produs va primi o perioada suplimentara de garantie de inca 6 luni.
In total, 30 de luni de reparatii gratuite !

MANUALUL UTILIZATORULUI                                        PREZENTARELR40R V2.0 - LANTERNĂ DE CĂUTARE SUPER-PUTERNICĂ - FASCICUL DE LUMINĂ SPOT & FLOOD!LR40R V2 este o lanternă super-puternică, cu fascicul spot și flood, care oferă o intensitate remarcabilă de 15000 de lumeni.

Lanterna LR40R V2 este o sursă de lumină excelentă pentru căutare și salvare, sau pentru oricine are nevoie de o lumină puternică o va găsi foarte utilă.

Fasciculul lung, incredibil de puternic, are o distanță efectivă de 900 de metri și poate îmbunătăți considerabil eficiența căutării.

Este operată prin rotirea comutatorului basculant pentru a selecta cu precizie unul dintre multiplele moduri de iluminare și apoi făcând clic pe comutatorul electronic pentru a selecta intensitatea necesară, totul cu ușurință, cu o singură mână.

Dispune de patru moduri de iluminare - Spotlight, Floodlight, Spot/Floodlight și modul Flash.

Corpul compact este fabricat din aluminiu A6061-T6 și se potrivește perfect palmei tale.

Cu o lungime de 175 mm, această lanternă este extrem de confortabilă de purtat, deci ușoară și foarte puternică.

Fenix LR40R V2.0 își obține puterea de la acumulatorul încorporat de capacitate foarte mare, construit din trei baterii de 5000 mAh, permițându-vă să atingeți 177 de ore de autonomie la o încărcare completă.

Are un circuit inteligent de detectare încorporat, ceea ce înseamnă că, atunci când capul de lumină este aproape de un obiect iluminat, lanterna va reduce automat nivelul de intensitate - distanța de detectare este de 60 mm.

Această caracteristică poate preveni pericolele cauzate de temperaturile ridicate.

Această lanternă ușoară are o durată de funcționare de până la 25 de ore în modul Eco și cu portul de încărcare de tip C încorporat, bateria poate fi încărcată complet timp de aproximativ 4 ore.

Are, de asemenea, o funcție de evaluare a nivelului de încărcare al bateriei - indicator LED.

Această lanternă durabilă are protecție IP68, este rezistentă la impact la o cădere de 1 metru pe toate cele 6 laturi și poate rezista la frig și la căldură extreme.

Lumina va funcționa normal la temperaturi cuprinse între -35 grade Celsius și 45 grade Celsius.

Lanterna poate fi folosit ca baterie externă pentru dispozitive digitale externe utilizând acumulatorul încorporat.

Review-uri despre Fenix LR40R V2.0 - Lanternă profesională - 15000 Lumeni - 900 Metri
Media rating: 0 review-uri
Total review-uri: 0
Scrie propriul review la acest produs.
Adaugă un review
Ordonează după:

Lasă un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   
Evaluarea serviciilor
Evaluarea produsului
Adaugă o imagine (max 3):
I would recommend this product to a friend?

  • Cod produs: ADV-486-001
  • Disponibilitate: Peste 5 zile
  • Vizualizări: 1265
  • 1.499,00 Lei
  • Fără TVA: 1.259,66 Lei
Transport
GRATUIT
Comanda telefonic:
0742 280 777
metode de plata
rate rate
Specificații lanternă
Model LR40R V2.0
Tip LED: 1 * Led Luminus SFT70 și 16 * Leduri Lumileds HL2X
Flux luminos maxim: 15000 lumeni
Intensitate maxima: 196464 candeli
Lungimea fasciculului: 900 metri
Autonomie maxima: 10620 minute
Niveluri de intensitate: 14 niveluri
Tipuri de semnalizare: 1 * Stroboscop, 1 * SOS
Tip baterie: Pachet de baterii care constă din 3 baterii încorporate de 5000 mAh
Baterii Incluse: Da
Lungime 175 mm
Diametrul capului: 82 mm
Diametrul corpului: 55 mm
Greutate 842.50 grame (baterie inclusă)
Comutator: Comutator rotativ și un comutator electronic
Material: Aluminiu A6061-T6
Impermeabilitate: IP68 (submersie 2 metri)
Rezistenta la impact: 1 metru
Variante de culoare: Negru
Recomandari de folosire: Căutare, salvare

Etichete: Seria LR, Fenix, Lanterne, Tactc, Căutare, 2grt

Acumulatorul Fenix ARB-L 18-2600U poate fi încărcat atât direct prin propriul port Micro-USB cât și ..
60,00 Lei
Fără TVA: 50,42 Lei

PREZENTAREAcumulatorul Fenix ARB-L 18-3500U poate fi încărcat atât direct prin propriul port Micro-U..
130,00 Lei
Fără TVA: 109,24 Lei

 MANUALUL UTILIZATORULUI                    &..
999,00 Lei
Fără TVA: 839,50 Lei