Termeni & Conditii

General:
Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.adventurelight.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.
www.adventurelight.ro este administrat de S.C Adventure Light S.R.L, cu sediul in municipiul Piatra Neamț, Str. Dr. Gh. Iacomi, Nr. 13, Bl. H14, Sc. A, Et. 2, Ap. 10 - Judetul Neamt, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J27/50/2015, Cod Unic de Inregistrare Nr. RO 34028430.
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.adventurelight.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea cumpara de pe www.adventurelight.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.


Pret si modalitati de plata:
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.
Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/debit card la plasarea comenzii online.


Informatii privitoare la livrare:
Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.
Taxele de livrare  sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus si sunt detaliate aici: https://www.urgent-curier.ro/Private/Calculator.aspx
Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 1 zi de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 2 zile.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.
In ziua in care coletul dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi.
Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 2 ore de la primirea coletului.


Drepturile de autor (Copyright):
Intregul continut al site-ului www.adventurelight.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C Adventure Light S.R.L sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.adventurelight.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@adventurelight.ro .


Politica de confidentialitate:
www.adventurelight.ro este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P. ca Operator de Date cu Caracter Personal Numarul INITIAL 34695 din data de 24 aprilie 2015.
Conform Deciziei Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal Nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii - notificarea catre Autoritatea de Supraveghere a comerțului on-line nu mai este obligatorie.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.


Responsabilitati privind produsele:
S.C Adventure Light S.R.L nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile O.G Nr. 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “Schimb/Returnare produse“.


Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta:
Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului: a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel); b) telecopiator (fax); c) adresa de posta electronica (e-mail);
Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.
Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta: a) imprimat neadresat; b) imprimat adresat; c) scrisoare tipizata; d) publicitate tiparita cu bon de comanda; e) catalog; f) telefon cu interventie umana; g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext); h) radio; i) videofon (telefon cu imagine); j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil); k) posta electronica (e-mail); l) telecopiator (fax); m) televiziune (teleshopping).


Litigii:
Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C Adventure Light S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C Adventure Light S.R.L si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.


Diverse:
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.adventurelight.ro.