Cumpara In Rate

AdventureLight va ofera posibilitatea sa achizitionati produsele favorite marca Fenix si in rate fara dobanda, prin intermediul cardurilor de cumparaturi emise de urmatoarele institutii bancare din Romania: Banca Comerciala Romana, Banca Romana pentru Dezvoltare, Alpha Bank si Banca Transilvania.


Chiar si în legătură cu acest aspect am făcut LIGHT (lumina) oferind posibilitatea de a achizitiona produsele preferate marca Fenix in maxim 6 rate lunare egale si fara dobanda.


Am implementat pentru Dvs plata prin intermediul Cardului de Cumpărături emis de urmatoarele institutii bancare partenere:


- Banca Transilvania (BT) 2 - 6 RATE FARA DOBANDA https://www.bancatransilvania.ro/pentru-tine/carduri/carduri-de-cumparaturi/star-card/
- Alpha Bank 2-6 RATE FARA DOBANDA https://www.alphabank.ro/ro/produse/alpha_card_credit.htm
- Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD) 3-6 RATE FARA DOBANDA https://www.brd.ro/persoane-fizice/carduri/carduri-de-credit


NOTA - "Cardul de Cumparaturi" este o denumire generica pentru Cardurile de Credit emise de institutiile bancare din Romania si se supune termenelor si conditiilor de utilizare stabilite de fiecare banca emitenta in parte. Inainte de a utiliza cardul de cumparaturi pentru tot felul de achizitii “fara dobanda”, clientii ar trebui sa se asigure ca au inteles pe deplin in ce conditii se pot bucura de avantajele acestei facilitati. Pentru acest lucru contactati institutia bancara emitenta a cardului si solicitati informatii despre taxele si comisionale aplicabile cardului Dvs de cumparaturi.


De asemenea  punem la dispoziția clienților noștri varianta de plată On-Line pentru orice tip de Card Bancar, prin intermediul platformei online securizate EuPlatesc.ro

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services si are o experienţă  din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare - 3DSecure.


Pentru mai multe informatii suplimentare si neclaritati va stam la dispozitie cu sectiunea Contact din site, iar pentru urgente va invitam sa ne apelati telefonic la numarul de telefon 0742 280 777.


Va multumim!