Fenix TK75 - Ediție 2018 - Lanternă Tactică - 5100 Lumeni - 850 Metri

Fenix TK75 -  Ediție 2018 - Lanternă Tactică - 5100 Lumeni - 850 Metri

Caracteristici:


5100 lumeni intensitate, 850 metri lungimea fasciculului
 Echipată cu 4 LED-uri Cree XHP35 HI, durată medie de viață 50.000 ore
 Alimentare cu 4 * acumulator reîncarcabil Li-ion 18650 sau
                              8 * baterii CR123A
188 mm (Lungime) x 53 mm (Diametrul corpului) x 86 mm (Diametrul capului)
 Greutate 630 de grame (fără baterii)
 Ieșire maximă de 5100 lumeni, distanță fascicul de 850 m
 Suportul pentru baterii (tank) este prevăzut cu mufă de reîncărcare Micro-USB
 Funcție ”Momentary On” pentru tipurile de iluminare TURBO și Stroboscop
 Sistemele de atașare ușurează transportul și evită oboseala mâinii
 Funcție de Indicarea a nivelului de încărcare al acumulatorilor
■ Funcție de blocare - previne activarea accidentală a lanternei
 Comutatorul dublu, din oțel inoxidabil, oferă o selecție simplă și rapidă a tipurilor și intensităților de iluminare
 Circuit Digital de Regularizare - menține o strălucire constantă a fasciculului de lumină
 Protecție împotriva polarității inverse - poate apărea la instalarea greșită a bateriei
 Indicator de avertizarea de joasă tensiune - reamintește când este necesară încărcarea bateriei
 Fabricată din aluminiu durabil de înaltă calitate, rezistent la oxidare
 Finisaj intens anodizat, anti-abraziv, tip Premium III
 Lentilă întărită, cu strat anti-reflexieAutonomie:


Autonomia cu baterie reîncărcabilă Fenix tip ARB-L 18-3500 18650 Li-ion de 3500mAh:
*Mod de iluminare
    Turbo:  -    5100 lumeni - 2 ore și 15 minute
    High II:  -   2000 lumeni - 3 ore
    High I:   -   1000 lumeni - 6 ore
    Med:      -  450 lumeni - 17 ore și 45 minute
    Low:      -   150 lumeni - 46 ore
    Eco:       -   50 lumeni - 95 ore
*Mod de semnalizare
    Stroboscop  - 5100 lumeni - /
    SOS  - 150 lumeni - /NOTĂ: - aceste măsurători au fost efectuate în laboratoarele Fenix folosindu-se 4 * acumulator Fenix tip ARB-L 18-3500 18650 Li-ion de 3500mAh.
            - valorile declarate pot varia de la diferite loturi de lanterne sau acumulatori ale modelelor menționate și de mediul unde sunt făcute testele.


Valori comparative între TK75 - Ediție 2018 Vs. TK75 - Ediție 2015:Instrucțiuni de Operare

Comutatorul Principal: din partea dreaptă - controlează Modul de iluminare și nivelurile de intensitate ale acestuia.
Comutatorul Auxiliar: din partea stângă - controlează Modul de Semnalizare și cele 2 tipuri ale acestuia: Stroboscop și SOS.ON/OFF

Modul de Iluminare - cu lanterna închisă, apăsați și mențineți timp de 0.5 secunde Comutatorul Principal pentru on/off, apoi doar un singur click pentru selectarea nivelului de intensitate dorit.
Modul de semnalizare - cu lanterna închisă, apăsați și  mențineți timp de 0.5 secunde Comutatorul Auxiliar pentru on/off, apoi doar un singur click pentru selectarea între tipurile de semnalizare Stroboscop și SOS.Schimbarea Modurilor

In Modul de Iluminare - un singur click pe Comutatorul Auxiliar va accesa Modul de Semnalizare;
In Modul de Semnalizare - un singur click pe Comutatorul Principal va accesa Modul de Iluminare.Selectarea nivelurilor și tipurilor

Cu lanterna pornită - în Modul de Iluminare, un singur click pe Comutatorul Principal va schimba nivelurile de intensitate în următoarea ordine: Eco→Low→Med→High I→ High II→Turbo.
With the light on Flash mode, single click the Auxiliary switch to cycle through Strobe→SOS.Instant Turbo

Indiferent dacă este închisă sau deschisă (neblocată), apăsați și mențineți timp de 1.2 secunde Comutatorul Principal pentru a accesa tipul Turbo al Modului de iluminare; un singur click pe oricare din cele două comutatoare va readuce lanterna în ultimul tip de iluminare folosit anterior.Instant Strobe

Cu lanterna închisă (neblocată), apăsați și mențineți timp de 0.5 secunde Comutatorul Auxiliar pentru a accesa tipul de semnalizare Stroboscop al Modului de semnalizare, sau un singur click pe Comutatorul Auxiliar în timpul funcționării pe Modul de iluminare va accesa, de asemenea semnalizarea de tip Stroboscop.Circuitul Inteligent de Memorie

Lanterna memorează ultimul nivel de intensitate folosit. Când este redeschisă, lanterna accesează automat nivelul folosit anterior.Indicator al nivelului de încărcare al bateriei

Cu lanterna oprită, un singur click pe Comutatorul Auxiliar - butonul indicator dintre cele două cumutatoare va indica timp de 3 secunde nivelul de încărcare al bateriilor. (un singur click pe butonul albastru - pentru a verifica nivelul de încărcare al acumulatorilor - cu ajutorul displaiului indicator).

    Verde constant: complet încărcat
    Verde intermitent: suficient
    Roșu constant: descărcat
    Roșu intermitent: nivel critic
*Notă: funcționează numai cu acumulatorii Li-ion 18650.Funcția de Blocare

Blocarea: cu lanternaa oprită (off), apăsați simultan cele 2 comutatoare timp de 3 secunde  pentru a bloca lanterna, 2 aprinderi scurte (blink) vor indica statusul blocat al lanternei.
Deblocarea: în statusul blocat, apăsați simultan cele 2 comutatoare timp de 3 secunde  pentru a debloca lanterna - aceasta va intra automat în ultimul nivel de intensitate folosit anterior.
În statusul blocat, apăsarea oricăruia din cele 2 comutatoare, va avea ca răspuns 2 aprinderi de câte 1 secundă (blink) indicând statusul blocat al lanternei.
Această funcție este concepută pentru a evita activarea accidentală a lanternei.Circuitul Inteligent de Protecție împotriva Supra-Încălzirii

Lanterna va acumula căldură atunci când este utilizată la nivelul de intensitate maxim Turbo pentru perioade lungi de timp, motiv pentru care are 2 niveluri de protecție:

1) Când lanterna se supraîncălzește până la 65° C sau mai mult, lanterna va scade automat nivelul de intensitate al luminii la 2500 lumeni

sau

2) Când temperatura este mai mică de 65° C, după 3 minute de lucru pe nivelul Turbo, intensitatea va scădea treptat din intensitate, până la 2500 lumeni în 30 de minute - pentru a fi protejată de temperatura ridicată a suprafeței și pentru a evita riscul de deteriorare al lanternei.Circuitul Inteligent de semnalizare a nivelulul de voltaj scăzut

Când nivelul de tensiune scade sub nivelul presetat, cu lumina aprinsă, avertizarea de joasă tensiune se va activa automat, apoi indicatorul de nivel al bateriei între întrerupătoare se va afișa roșu pentru a reaminti înlocuirea bateriei sau încărcarea. Lanterna este programată să scadă automat la un nivel de luminozitate inferior până când se atinge nivelul Eco. Pentru a asigura o utilizare normală, lanterna nu se va opri până când nivelul bateriei nu va scădea complet, sau după activarea protecției de supraîncărcare a bateriei.
*Notă: funcționează numai cu acumulatorii Li-ion 18650.Încărcarea

Suportul pentru acumulatori este prevăzut cu un port Micro-USB.
Scoateți suportul pentru acumulatori din lanternă, conectați mufa USB la o sursă de alimentare prevăzută cu USB, iar mufa Micro-USB conectați-o la portul Micro-USB al suportului.
Ledul indicator va lumina în roșu în timpul încărcării și se va schimba în verde când încărcarea va fi completă.
Notă: în momentul în care scoateți suportul din lanternă, evitați contactul cu obiecte conductoare (monede, șuruburi, chei, etc.), pentru a proteja descărcarea statică ce ar putea strica circuitul electronic.Înlocuirea bateriilor

Desfiletați capacul din spatele lanternei și scoateți suportul, apoi introduceți bateriile conform marcajelor de polaritate. Când procesul de încărcare este complet - introduceți suportul cu vârful convex spre capul lanternei. înfiletați la loc capacul din spatele lanternei. 


Condiție de utilizare

Lanternele Fenix trebuiesc alimentate doar cu baterii sau acumulatori Fenix sau alte branduri de calitate superioară (ex: Panasonic, Samsung, Sony, Sanyo). Utilizarea de baterii sau acumulatori de calitate inferioară sau îndoielnică, duce la pierderea garanției (ex: UltraFirc, Castinoo, Boruit, Eilong, Gif, etc).Atenție: Nu amestecați baterii de diferite brand-uri, mărimi, capacități sau tipuri. Făcând acest lucru puteți cauza distrugerea lanternei sau a bateriilor.

*Acumulatorii 18650 Li-ion sunt foarte puternici și trebuie folosiți și manipulați cu precauție. Folosirea bateriilor de calitate, cu protecție a circuitului, reduce potențialele arderi sau explozii, dar deteriorarea celulelor sau scurt circuitul sunt riscuri pe care utilizatorul și le asumă.

Condiție de utilizare:
Lanternele Fenix trebuiesc alimentate doar cu baterii sau acumulatori Fenix sau alte branduri de calitate superioară (ex: Panasonic, Samsung, Sony, Sanyo). Utilizarea de baterii sau acumulatori de calitate inferioară sau îndoielnică, duce la pierderea garanției (ex: UltraFirc, Castinoo, Boruit, Eilong, Gif, etc).

Pachetul conține:

 

■ 1*TK75 - Ediția 2018
■ 1*Cablu de încărcare Micro-USB
■ 1*Curea de umăr
■ 1*Șnur pentru transport
2*O-ring de rezervă
■ 1*Manual de utilizare
■ 1*Card Garanție Extinsă

NOU ! ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE O GARANTIE TOTALA DE 66 LUNI :
    - Garantie 60 luni (5 ANI)
    &
    - 6 luni Garantie extinsa - Fenix recomanda clientilor sai sa inregistreze Numarul Serial aferent fiecarei lanterne Fenix, pe siteul oficial: www.fenixlight.com.
Astfel, dupa inregistrare, fiecare produs va primi o perioada suplimentara de garantie de inca 6 luni.
In total, 66 de luni de reparatii gratuite !

MANUALUL UTILIZATORULUI                                        PREZENTARETERMINATOR AL ÎNTUNERICULUI - Lanternă multifuncțională Super-Luminoasă !


Fenix TK75 - Ediția 2018 este o lanternă reîncărcabilă de 5100 lumeni și ajunge până la o distanță maximă de 850 m. Suportul inovator pentru baterii are funcție de reîncărcare, fiind prevăzut cu un port Micro - USB. Dotată cu 4 LED-uri de ultimă generație tip Cree XHP35 HI LED, lanterna TK75 - Ediție 2018 se evidențiază prin putere și versatilitate, satisfăcând diverse cerințe de iluminare cum ar fi activități de căutare, securitate și multe altele. Comutatorul dublu, din oțel inoxidabil, oferă o selecție simplă și rapidă a tipurilor și intensităților de iluminare (6 nivele de intensitate în modul de iluminare și 2 tipuri - Stroboscop & SOS) în modul de semnalizare). Funcția de blocare previne activarea neintenționată a lanternei. În plus, filetul exterior permite montarea unei curele de transport pe umăr sau montarea într-un trepied, detaliu care face ca TK75 - Ediție 2018 să fie ușor de folosit în acțiunile de căutare, explorare, securitate, sau ca lumină de standby pentru autoturisme.

Review-uri despre Fenix TK75 - Ediție 2018 - Lanternă Tactică - 5100 Lumeni - 850 Metri
Media rating: 0 review-uri
Total review-uri: 0
Scrie propriul review la acest produs.
Adaugă un review
Ordonează după:

Lasă un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   
Evaluarea serviciilor
Evaluarea produsului
Adaugă o imagine (max 3):
I would recommend this product to a friend?

  • Cod produs: ADV-364
  • Disponibilitate: STOC Epuizat
  • Vizualizări: 6241
  • 925,00 Lei
  • Fără TVA: 777,31 Lei
Transport
GRATUIT
Comanda telefonic:
0742 280 777
metode de plata
rate rate
Specificații lanternă
Model TK75 - Ediție 2018
Tip LED: 4 * LED-uri Cree XHP35 HI
Flux luminos maxim: 5100 lumeni
Intensitate maxima: 180,600 candeli
Lungimea fasciculului: 850 metri
Autonomie maxima: 5700 minute
Niveluri de intensitate: 6 nivele
Tipuri de semnalizare: 1 * Stroboscop & 1 * SOS
Tip baterie: 4 * 18650 sau 8 * CR123A
Baterii Incluse: Nu
Lungime 188 mm
Diametrul capului: 86 mm
Diametrul corpului: 53 mm
Greutate 630 grame
Comutator: Comutator Dublu
Material: Aluminiu durabil de înaltă calitate - rezistent la oxidare
Impermeabilitate: IP68 (submersie 2 metri)
Rezistenta la impact: 1 metru
Variante de culoare: Negru
Recomandari de folosire: Căutare, Uz General Zilnic (EveryDay Carry - EDC)

Etichete: Seria TK, Fenix, Lanterna, Vânătoare, Tactic, Căutare

Circuitul de protecție (PCB) este construit în anod - această protecție controlată electronic previn..
110,00 Lei
Fără TVA: 92,44 Lei

MANUALUL UTILIZATORULUI             ..
1.599,00 Lei
Fără TVA: 1.343,70 Lei

NOU!Acumulatorul ARB-L 18-2900L este rezistent la temperaturi de până la -40 grade Celsius.Circuitul..
100,00 Lei
Fără TVA: 84,03 Lei

MANUALUL UTILIZATORULUI             ..
190,00 Lei
Fără TVA: 159,66 Lei

MANUALUL UTILIZATORULUI             ..
120,00 Lei
Fără TVA: 100,84 Lei